Thursday, 4 April 2013

My Boysss :)



punya lama tak update Blog :)
tp tu laa , tetibe pg-II buta ni plak terlebih rajin
*padahal mata dah ngantuk gler ;/

okay lahh okay lahhh . sebenanye aku nak story pasal buah hati pengarang jantung + gula hati + cinta hati , limpa , tulang , usus haaa semua laaa /* hahaha

aku start fans gler kat die time aku tengok cter Personal Taste . pastu , bole dikatakan sume cter yg die act aku nak tengok . minat gler-II babas kat die (!)
*okay , aku tak berapa nak setia dalam fans-II artis nie .
yea laa , tambah plak korean , maakkk mmg TAK la cter die nak mnat sorg je . haha . tp yg nie laen ckit sbb die ade ciri-II boy idaman aku . okay mmg die non-muslim .
takkan la aku nak cari husband non-muslim kannn . laen la kalau die terbukak hati nak tukar agama :)
but , stlye die , ke`cool-lan die , k`hensemannya , hmm , mmg taste aku weyh ;/
kuku die dah laa bersih gler , pompuan pun tak jage kuku smpy cam tu . mmg selutttt habis lahhh :D

haaa , nie la die Gula Hati aku :*











saranghae <3 Min Ho oppa ~~
*haha . kuat berangan (!)

kay , cau cin cau :)

"Allah adalah kekuatan , untuk mencari kekuatan , carilah Allah "






2 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

hehehe memang hensem.. >.< amboiiiii dia... =D

miss green said...

haha . saje-II je nie :)

Post a Comment

 

Secebis Santapan *

Sahabat Yang Baik Tidak Akan Menjadi Orang Lain
Tetapi Sahabat Yang Baik Akan Menerima Sahabatnya Apaadanya :)