Tuesday, 28 May 2013

Sahabat Untuk Selamanya







:: Ya Allah , kekalkan persahabatan kami ::

dah 5 tahun sesame susah senang . tetibe kena pisah ngan diorg pasnie :(
aku rindu korg weyh ! even aku tak pegi sane lgpun =,="
harap korg tak lupe aku n aku tak lupe korg :D
syg korg smpy beruban geng ,
tak ade lagi kawan yg akan bantu aku mase aku susah ,
tak ade lg org yg nak marah aku bile aku malas study ,
tak ade lg org yg aku bole bg motivated percuma ,
tak ade lg org nak ajak aku pegi sana sini ,
tak akan ade sesape pun bole ganti tmpt korg .
korg tetap geng aku yg paling deabakkk ~

AKU SAYANG KORANG !




mimi , aku minta maaf sgt2 sbb tak tunaikn janji aku :( papepun kau study rajen2 , jngn maen2 , nnti aku ade kedit , aku mcj ko suh study ! hee ,

nurul , maaf jugak sbb tinggalkan ko sorg kat umah mahsuri :( nnti cari kawan kay , wa tau nurul boleh :) nurul pun belaja rajen2 kay , result okay bole amek kos undang2 yg nurul nak tuuu :D

pak ya , sorry tak sempat nak jumpe ko . aku rindu ko sgt2 tau tak . nnti mcj2 laa aku tau :) ingt ya , selagi ade usaha , jngn pernah putus asa , yg pntg ade niat nak blaja lg . aku tau ko bole ! 

pinaz , sorry sbb tak bole bawak ko berulang naek moto lg . heee , kau belaja betul2 , kau tu bole sebenanye , saje jee malas nak tunjuk . selalu ingat yg Allah dah tetapkn jalan yg terbaek utk setiap org :)

shud , same jgak , selagi bole belaja , belaja kay . aku tau ko bole . yg pntg ade usaha . Don`t you ever give up before try the last chance . ecehh betul idakkk BI aku =,="

eton , lepas niee sape nak jadi kakak ipar ko ? hahahhaha , nanti jngn lupe bawak diorg pegi lawat aku tau . kau belaja sungguh2 kay eton , 

ena , lepas nie takde sape nak bergamba ngan wa dahhh :( sape nak ajar wa edit2 lg ? hahaha , paham ape yg ckgu ajar naa , insyaAllah ena bole buat :)

kak yunk , "akhirnya kite berpisah jgak" mesti ko nak ckp mcm tu kann . hahahaha , mane nak cari kawan mcm ko yg 'genius' nie ? sape nak minta benda free kat aku dah ? kau jee yg suke wat muke kesian . hahahaha

kak cik , aku da dekat ngan ko , ko plak g jauh ckit . hahahahaha , jngn lupe mcj aku ! nnti aku blas bile aku topup . heee :P kau jage diri kat tmpt org . fokus belaja kay , aku hadiahkan fb "azua omar" tuu kat ko sempena bufday ko thun nie :D

lela , ingat pesan aku lg tak ? stay form 6 better than g u swasta . ingt impian ko . belajar rajen2 , then berjaye t jngn lupe aku lak . hahaha .

gha , aku rindu ko ! bnyk benda nak cter . tp tak de mase . nnti2 mcj kay :) kau belajar rajen2 ,

bed , syg bedah :) belajar sungguh2 kay , 


korang jngn lupe aku kay , jage diri korg . 
kawan sampai botak kepala :)


* In Life , We Never Lose Friends ,
We Only Learn Who The True Ones Are *



Wednesday, 1 May 2013

Bagai Melepaskan Emas Dalam Poket :*




tadi aku terbace satu blog nie . sweet makkk :*
laki tu nangis sbb sorang pompuan .
ingat senang ke laki nak nangis ? memang tak la -_-
diorang kan lebih suke buat-II cool *
asal la pompuan tu mcm tak hargai langsung .
ingat laki tu sesaje je nak nangis . kau lahh
p`nyebab kenape air mate die kluor . tau dakkk (!)
so , hargai la sikit . kalau aku dapat husband mcm laki tu ,
mmg aku setia abehh rr , setia tahap babas punye ~
hmm , ni la pompuan skarang ,
*muke tak seberape , memilih je lebih*
laki tu tip top dah kot ! full package .
*sederhana + muke ade + pandai + agama tetap d`hati*
 hmm , maleh nak cter , pandai-II la kome pkir , mane yang t`baek buat la .
janji ingat hukum hakam agama kite dah .
aku nak cter bnyk pun bukan nye diri aku .
*lain belalang lain rumput*-"ecehh betul idakkk"



enjoy *

video


*Melepaskan Orang Yang Dicintai Memang Sungguh Menyakitkan ,
Namun Tak Semua Yang Dicintai Harus Dimiliki*


 

Secebis Santapan *

Sahabat Yang Baik Tidak Akan Menjadi Orang Lain
Tetapi Sahabat Yang Baik Akan Menerima Sahabatnya Apaadanya :)